ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Είναι μια τούρτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Είναι πεντανόστιμη!!! Την έφτιαξα για τα γενέθλια της μαμάς μου(εκεί οφείλεται και το …
Αφράτο παντεσπάνι ρολό, σιροπιαστό και γεμιστό με υπέροχη κρέμα και τυλιγμένο σε ινδοκαρυδο !!! Ένα πολύ εύκολο και οικονομικό γλυκό …
Κόκ σε μέγεθος τούρτας. Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο.
Υλικά 20 σφηνάκια: Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 βανίλια 1 μπέικιν 1 …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αυγά 1/2 κούπα ζάχαρη (100 γρ.) 1 κούπα αλεύρι (100γρ.) 50 γρ.βούτυρο φρέσκο λιωμένο τύπου …
Αφράτο παντεσπάνι ρολό,σιροπιαστό και γεμιστό με υπέροχη κρέμα και τυλιγμένο σε ινδοκαρυδο!!! Ένα πολύ εύκολο και οικονομικό γλυκό αφού αυτή …
Υλικάγια το παντεσπάνι 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια 2 κουταλιές της σούπας …
Αυτή η φλόκα όμως κρύβει στο εσωτερικό της πολλές γευστικές εκπλήξεις, αφού εναλάσσονται στρώσεις από τραγανό μπισκότο, μπισκότο σοκολάτας και …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 βανίλια 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι Για το …
1 συσκ. φύλλο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 1,5 lt. γάλα φρέσκο πλήρες ή light 225 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κορν …
Όμορφο Σαββατοκύριακο σας εύχομαι και σας γλυκαίνω με μια από τις πιο αγαπημένες μας τούρτες!Τούρτα βανίλιας με κομματάκια ανανά που …
Απο τις πιο ευκολες και πιο γρηγορες τουρτες που μπορειτε να φτιαξετε,ακομα και η πιο αρχαρια.. αρκει να προμηθευτειτε με …
Υλικά: Παντεσπάνι 5 αβγά 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια 30 γρ.κακάο Σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη …
Συνταγή και φωτογραφία απο την Σόφη Τσιώπου Υλικά: Για το παντεσπάνι 5 αυγα 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέικιν …
Μια πεντανοστιμη τουρτα με αφρατο κεικ σοκολατας,και μια ιδιαιτερη, πεντανοστιμη γεμιση. Δοκιμαστε την!!!
Την υπέροχη συνταγή γι’ αυτή τη φανταστική τούρτα πορτοκαλιού μάς έστειλε η Γιώτα Μόσιαλου από τη Θεσσαλονίκη και την ευχαριστούμε …
Υλικά – 3 αυγά – 160 γρ. ζάχαρη – 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του – 20 γρ. κακάο …
H χειμωνιάτικη εκδοχή της πολυαγαπημένης Πάβλοβας, η οποία αντί για φρέσκα ανοιξιάτικα φρούτα του δάσους όπως φράουλες και μούρα ετοιμάζεται …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 και 1/2 νεροπότηρο αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 και 1/2 …