Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Δύσκολα τρως τόσο ωραίο γαλακτομπούρεκο !!!
Αρωματικό με πολύ ωραία βελούδινη απαλή κρέμα !! Αυτό το γαλακτομπούρεκο θα ήθελα να το φτιάξετε όλοι και θα σας …
Υλικά 500γρ. κανταΐφι 200γρ. βούτυρο λιωμένο γάλακτος Για τη γέμιση 300 γρ. καρύδια 1 κουτ. γλυκού …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Το σαραγλί είναι ένα υπέροχο σιροπιαστό γλύκισμα που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα, το απολαμβάνουμε σε όλη …
Είναι πραγματικά απόλαυση μοναδική! 1 πακετο φύλλο κρούστας πολίτικο της Alfa 150 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 350 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη …
Αυτό που χαρακτηρίζει έναν μπακλαβά είναι το βούτυρο γάλακτος. Και στην Ήπειρο, το αγνό βούτυρο από 100% φρέσκο πρόβειο και …
Αγαπημένο παραδοσιακό καταίφι με καρύδι,αμύγδαλο άρωμα κανέλας και γαλύφαλλου με σιρόπι και γλύκα όσο πρέπει.Ιδανικό για ολες τις περιστασεις και …
Μια γλυκιά πίτα, πολύ υγιεινή σε σχέση με άλλα γλυκά που προσφέρεται για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο… …
ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φύλλο κρούστας τύπου Βυρηττου η καλύτερα φρέσκο φύλλο από μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα 200 γρ.βουτυρο …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας τύπου Βυρηττού φρέσκο η την μώβ συσκευασία του Κανάκι(θα χρειαστείτε δυο πακέτα) 400 γραμ.αμύγδαλα με …
Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex 6 αυγά 1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) …
Απο τους καλυτερους μπακλαβαδες για τις ημερες των εορτων, με υπεροχο αρωμα φρεσκου βουτυρουκαι μπολικο σιροπι βυθισμενο μεχρι μεσα θα …
200 ΓΡ.στακοβούτυρο[στα κρητικά προιόντα] η απλό βούτυρο γάλακτος …5 αυγα 100 γρ σιμιγδάλι ψιλό [ειναι η δόση σχεδόν ένα …
Υπεροχο αρωματικο και πολυ γευστικο εκμεκ με πλουσια κρεμα και βαση τσουρεκιου που μας εμεινε απο τις ημερες του Πασχα!!! …
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι. Υλικά …
Φωλιές με φύλλο κρούστας, σιροπιαστές και γεμιστές με τριμμένο αμύγδαλο. Πολύ εντυπωσιακές και πολύ νόστιμες!