Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Εξαιρετικα,φανταστικα,θεικα,πεντανοστιμα τριγωνα πανοραματος… Εσεις απλα δοκιμαστε τα.. Δικα σας!!!
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Δόση για 24 κεκάκια Ζύμη 20 γρ μαγιά νωπή η δυο φακελάκια ξηρή 1/4 κούπες νερό χλιαρό 1/4 κούπες γάλα …
Ένα υπέροχο διαχρονικό γλυκό, εδώ και σε μικρά κεκάκια. Ζύμη 20 γρ μαγια νωπη η δυο φακελακια ξηρη 1/4 κουπας …
Υλικά 300 γρ. φύλλο για κανταίφι 200 γρ. βούτυρο γάλακτος 250 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε χοντρές φέτες Για το σιρόπι …