Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τους λάτρεις του μπακαλιάρου, και των νηστήσιμων συνταγών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μπακαλιάρο με μαύρο μπακαλιάρο, αγγελόψαρο ή μουρούνα. …
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
4 φιλέτα σολομού 1 μικρό κρεμμύδι σε φετάκια 1 πράσο σε κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι σε κομμάτια 1 λεμόνι σε …
500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 …
2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. …
3 κουταλιές βούτυρο 3 κουταλάκια αλεύρι γενικής χρήσης 1 φλ. ζωμός ψαριού ή νερό ή ζωμός από κύβο 6 κουταλάκια …
4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί …