Μηλόπιτα με κρέμα
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Υλικά 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ …
Φτιάξτε μια τέλεια και πανεύκολη μπουγάτσα με την τέλεια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Υλικά – 1 πακέτο φύλλα Κρούστας – …
Μπουγάτσα με κρέμα Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη …
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Υλικά: 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα) 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο (450 γρ.) φύλλο Πολίτικο για γλυκα 150 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 1 λίτρο φρέσκο γάλα 200 …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …