Μηλόπιτα με κρέμα
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα …
200γρ βούτυρο 360γρ φρέσκο γάλα 3 αυγά 400γρ ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας 4-6 μήλα κανέλα ζάχαρη …
Θα μπορούσες να την πεις συνταγή για γρήγορη μπουγάτσα, τούτη την συνταγή. Αφορμή στάθηκε μια κάπως μπαγιάτικη ολόκληρη φρατζόλα λευκού …
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Μηλόπιτα που έφτιαξα πειραματικά με τα φύλλα του Νώε, είχα άλλωστε πει ότι είχα και μια σκέψη για γλυκάκι με …
Τα φύλλα κρούστας που έχουν περισσέψει, τυλιγμένα καλά σε μεμβράνη φαγητού και μετά σε μια ναυλον σακούλα επίσης καλά κλεισμένη, …
Υλικά 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) …
Σήμερα σας έχω την πιο αφράτη..τη πιο μυρωδάτη και τη πιο “μηλόπιτα” από όλες τις μηλόπιτες που έχετε δοκιμάσει! Τραγανή …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ …
Φτιάξτε μια τέλεια και πανεύκολη μπουγάτσα με την τέλεια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Υλικά – 1 πακέτο φύλλα Κρούστας – …
Μπουγάτσα με κρέμα Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Υλικά: 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα) 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 …
Μπουγάτσα με υπέροχη αφράτη κρέμα!!!…
…αν πούμε να φτιάξουμε μπουγάτσα στο σπίτι υπάρχουν δύο τρεις εκδοχές, πολύ πολύ γνωστές. Η μία με φύλλο κρούστας και …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …
Πεντανόστιμη και πανεύκολη συνταγή, μας λύνει τα χέρια για κάτι γρήγορο και νόστιμο, ιδανική για το απογευματινό καφεδάκι μας.