Παντζάρια ψητά στο αλουμινόχαρτο με σάλτσα φέτας-γιαουρτιού
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Ένα κέικ, σοκολατένιο και αφράτο και μια βουτυρόκρεμα βανίλιας που περιέχει τυρί-κρέμα αλλά και μια κρέμα, τύπου ζαχαροπλαστικής (αν και …
Έτσι λοιπόν το να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο για την επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων (ναι αυτή την εμπορική, που την έχουν …
Για όλους εμάς που αγαπάμε να μαγειρεύουμε για την οικογένεια και τους φίλους, είναι ο καλύτερος μήνας… και ο πιο …
180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora …
Θέλετε ένα νόστιμο και εύκολο στη παρασκευή του πιάτο, μία μάλλον ασυνήθιστη σαλάτα αλλά και μία ευκαιρία να ανακυκλώσετε υλικά …
Πως τα πάτε με την παντζαροσαλάτα; Διότι αν σας αρέσει και μάλιστα σκορδάτη, τότε θα σας αρέσουν και αυτά τα …
Τα “γνωστά” φαλάφελ (ρεβιθοκεφτέδες σε μια αλλιώτικη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -250 γραμ ρεβίθια αποφλοιωμένα , μουλιασμένα και βρασμένα -2 μπάλες μοτσαρέλα -2 παντζάρια στο μέγεθος της …