ΖΩΜΟΣ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΟΔΕΡΜΑ – ΜΠΊΣΚ ((BISQUE) – FUMETTO DI CROSTACEI (BISQUE)
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Το κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που αρκετός κόσμος ψάχνει, αποτελώντας την πιο δημοφιλή θαλασσινή εκδοχή κριθαρότου. Και δικαίως, μια …
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα αρωματικό και πεντανόστιμο …
Μια γαριδομακαρονάδα από τις καλύτερες που θα έχετε δοκιμάσει. 500 γρ γαρίδες νο 2 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο 100 γρ …
1,5 κουταλές ελαιόλαδο 12 μεγάλες γαρίδες, καθαρισμένες (φυλάμε τα κελύφη για το ζωμό) 1/4 φλιτζ. λικέρ Drambuie 1/4 φλιτζ. ζωμός …
Υλικά 2 ποτήρια ρύζι arborio 6 ποτήρια ζωμό κοτόπουλο ζεστό 400γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες …