Η πιο νόστιμη Ισπανική παέγια θαλασσινών
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
Υλικά : 1,5 κούπα ρύζι για ριζότο 4 κούπες ζωμό κοτόπουλο 1/2 κ.γ. σαφράν 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες …
Υλικά: 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες 18 γαρίδες με κέλυφος αλάτι πιπέρι 2 κουτ. σούπας μαϊντανός …
2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις …
Υλικά συνταγής για τους λαχανοντολμάδες 1 λάχανο μέτριου μεγέθους 200γρ. φιλέτο κοτόπουλου ψιλοκομμένο ή κιμά κοτόπουλου 200γρ. γαρίδες καθαρισμένες 500γρ. …
Υλικά συνταγής 400γρ. ρύζι μακρύκκοκο 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου 800γρ. κοτόπουλο μπούτι (χωρίς κόκκαλο) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο …
Το κλασσικό ισπανικό φαγητό με θαλασσινά.
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
1/2 κιλό ρύζι 1/2 κιλό καραβίδες 250 γρ. γαρίδες 1/2 κιλό γυαλιστερές 250 γρ. μύδια 50 γρ. ζαμπόν κομμένο σε …
Υλικά 2 μπούτια κοτόπουλο 60 ml. ελαιόλαδο 250 γρ. ρύζι 250 γρ. φρέσκες γαρίδες 250 γρ. κυδώνια 1 μεγάλο καλαμάρι …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!
Υλικά 500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο …
1 κιλό γαρίδες κατεψυγμένες χωρίς το κέλυφος 1 πακέτο κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 αστεροειδής γλυκάνισους …
1,5 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 25 μύδια κατεψυγμένα 15 γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 καλαμάρι ψιλοκομμένο …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …