To ψωμί, το γιαούρτι κι εγώ..
Πάντα, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από το τραπέζι μας το πρωί δεν έλειπε το γάλα, το μεσημέρι το τυρί …
Πάντα, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από το τραπέζι μας το πρωί δεν έλειπε το γάλα, το μεσημέρι το τυρί …
Λαχταριστά φραντζολάκια για σάντουιτς από τον καλό μας φίλο τον Ορφέα! Απλά τέλεια!
Υλικά 1 κιλό αλεύρι ολικής αλέσεως 1/4 κ.γ αλάτι 1 κ.σ ζάχαρη 2 φακελάκια ξηρή μαγιά (14 γρ) 8 κ.σ …
Υλικά 500 γρ αλεύρι ολικής αλέσεως ή σικάλεως 1 πρέζα αλάτι 1/4 κούπας ζάχαρη (αν θέλετε βάζετε και 2 κ.σ …
Τόσο μαλακά, τρυφερά και εύκολα! Έχουν μια ήπια γλυκύτητα και η γεύση τους πηγαίνει για παντός είδους ψωμένιες απολαύσεις: Ζεστά-ζεστά …
Η συνταγή είναι του Σεφ Νίκου Σουφλέρη και τη βρήκα στο περιοδικό Gourmet. Είναι ιδανική για πρωινό, καθώς η μπανάνα …
Πολύ αφράτα. 420 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 30 γρ. μαγιά νωπή ή 10 γρ. ξηρή 150 γρ. γιαούρτι …
Το ψωμάκι naan, συνοδευτικό για τα ινδικά φαγητά μας. Εύκολο και νόστιμο Υλικά:2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 μαγιά …
Υλικά 2 φλ. τσαγιού αλεύρι σκληρό για ψωμί 1¾ φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ1 κ.σ. ζάχαρη1 …
Σήμερα, σας βρήκα μια καταπληκτική συνταγή για ψωμάκι από το γαλλικό AZ Cuisine και μάλιστα με λίγες θερμίδες. Βέβαια, έβαλα …
Η φοκάτσια είναι ιταλικό επίπεδο ψωμί που νοστιμίζει με ελαιόλαδο, μπαχαρικά, τυριά, ντομάτα και όποιο άλλο υλικό μας αρέσει. Δοκίμασα …
Υλικά 25 γρ νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 8 γρ 1 πρέζα ζάχαρη χλιαρό νερό όσο πάρει 3 …