Πουρές γλυκοπατάτας, κολοκύθας & μήλου
Ο πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους …
Ο πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους …
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Αυτός ο πουρές είναι πολύ γλυκός καθώς είναι και το είδος της πατάτας γλυκό. Ταιριάζει πολύ ωραία με ψητά κρέατα …
Τι γίνεται όταν παντρέψουμε τη γλυκοπατάτα με τη σελινόριζα; Έχουμε ένα πουρέ όπως κανέναν άλλο! της Βίκυς Χριστοπούλου
2 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ ψιλοκομμένα ντοματάκια από συσκευασία 500 …
Τη γλυκοπατάτα πρόσφατα την ανακάλυψα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μια γλυκιά πατάτα. Αυτό που λατρεύω σε …
Υλικά: 4 γλυκοπατάτες 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 3/4 φλ.τσ. γάλα χλιαρό 1/2 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. πιπέρι 1/4 κ.γ. …
Υλικά Γλυκοπατάτες κόκκινες 6 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 1/2 σκελίδα πολτοποιημένη Πάπρικα γλυκιά-καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού …
2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
2 φιλέτα καπνιστής γαλοπούλας (120-180 γρ.) Ifantis 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. λεμόνι ½ κ.γ. μέλι 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι …
1 κιλό νουά μοσχαρίσιο 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό …
Η συνταγή είναι παραδοσιακή απο τη Λατινική Αμερική.1 κιλό βραστές γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες Χυμός απο 1 λάιμ/ lime Χυμός απο 1 …
Ένας πουρές αλλιώτικος αλλά και πολύ πιο εύκολος από τους άλλους. Η γλυκοπατάτα είναι ένα πρωτότυπο και πολύ εύκολο συνοδευτικό …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …
Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday’s ενα κυρίως : φέτα ψητού …
Ενας διαφορετικος πουρες, με την ιδιαιτερη γευση και το αρωμα της γλυκοπατατας. Η κλασσικη προταση σερβιρισματος, ειναι ως συνοδευτικο σε …
Αλεσμένη γλυκοπατάτα με λίγη κανέλιτσα και έχουμε το ιδανικό συνοδευτικό για τα ψητά : Πουρέ γλυκοπατάτας!