Κριθαρότο με απάκι και γραβιέρα
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς …
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς …
Το κριθαράκι είναι ένα ζυμαρικό που για τους περισσότερους είναι συνυφασμένο με το γιουβέτσι….
Νόστιμα λαζάνια, χωρίς κρέμα γάλακτος και βούτυρο! Με ελαιόλαδο και ποικιλία τυριών. Μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Αυτή λοιπόν είναι μια τέτοια συνταγή: για απασχολημένες, εργαζόμενες μαμάδες. Ψευτοπαστίτσιο τους την έλεγα και σχεδόν κάθε φορά την …
Νόστιμο, χορταστικό, ευπαρουσίαστο, κολασμένο!
Προσωπικά, την συγκεκριμένη συνταγή την απολάμβανα για χρόνια στη κανονική μορφή της και σχετικά τελευταία την προσάρμοσα και για φούρνο, …
Υλικά συνταγής 500γρ. βίδες ολικής αλέσεως 200γρ. κρέμα γάλακτος 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο …
Υλικά συνταγής για τα λαζάνια 1 πακέτο λαζάνια με αυγά 1 κεφάλι ραντίτσιο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο 1 κλωναράκι …
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από …
Μακαρονάδα με το “κρέας των χορτοφάγων”: φρέσκα, ζουμερά μανιτάρια σε πανδαισία γεύσης! Αντικαταστήστε το κιμά με μανιτάρια και απολαύστε ένα …
Χυλοπίτες με σάλτσα ντομάτας, λιαστές ντομάτες και γραβιέρα 2013-10-05Κατηγορία: Ζυμαρικά, Μαγειρική Υλικά 500 γραμμάρια χυλοπίτες 1 κονσέρβα (400 γραμμάρια) ντοματάκι …