Συκωταριά αρνίσια λαδορίγανη με κρασί και κονιάκ
Συκωταριά λαδορίγανη με άρωμα κονιάκ και ρίγανης. Γευστική απόλαυση!!!!Συνήθως στην Ανάσταση τρώμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα!! Εφέτος είπα να κάνω κάτι …
Συκωταριά λαδορίγανη με άρωμα κονιάκ και ρίγανης. Γευστική απόλαυση!!!!Συνήθως στην Ανάσταση τρώμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα!! Εφέτος είπα να κάνω κάτι …
Ο τίτλος μπορεί να αποθαρρύνει ορισμένους, εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι κουνέλι λεμονάτο, το σκόρδο όμως είναι αυτό που του …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Σε παλιότερες εποχές, που δεν υπήρχαν κολοκυθάκια όλο το χρόνο, οι νοικοκυρές τα αντικαθιστούσαν με κολοκύθα.Έτσι έφτιαχναν ωραιότατα πιάτα, πολύ …
Όταν γίνονταν τα κυδώνια στο κτήμα, ο παππούς μου «έτρωγε» τη γιαγιά μου να του φτιάξει γλυκό του κουταλιού και …
Δεν ξέρουμε κατά πόσο το όνομα της συνταγής παραπέμπει σε κάτι βαρύγδουπο και αλλόκοτο. Πρόκειται για απλούστατες πατάτες ψημένες στο …
Ένα πεντανόστιμο και πολύ γευστικό αρνάκι στο φούρνο με πατάτες και μουστάρδα!
ΥΛΙΚΑ (για 4 ατομα) 1 κατσικίσιο μπουτάκι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κούπα κρασί λευκό …