Μαριναρισμένο ψαρονέφρι σουβλάκι, πλιγούρι με μούσμουλα και σταφίδες, πιπεριές Φλωρίνης, τζατζίκι και ψωμί λαδορίγανη
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σερβίρισα αυτή την πιατέλα στα 22α γενέθλια του γιού μου και έκανε την παρέα του να μαζευτεί γύρω από το …
Αγαπημένο υλικό το πετιμέζι συνδυάζεται τέλεια με το αρνί όπως και με τα περισσότερα κρέατα! Το χρησιμοποιώ όπου μπορώ, στο …
Το πετιμέζι μου αρέσει πολύ και το χρησιμοποιώ συχνά σε ντρέσινγκ για σαλάτες, για να εμπλουτίσω τη γεύση σαλτσών, με …
4 φιλέτα κοτόπουλου 2 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο ½ φλ. μουστάρδα squeeze πικάντικη Kalamata Papadimitriou ¼ φλ. σιρόπι σφένδαμου ¼ φλ. …
Οι κλασικοί γίγαντες δεν είναι μονόδρομος. Ιδού μια ιδιαίτερη εναλλακτική.
Η σημερινή μας συνταγή προέρχεται από τη Μάνη. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό πιάτο που φτιάχνουν στην περιοχή από πολύ παλιά, …
Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ’ όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο …