Μαριναρισμένο ψαρονέφρι σουβλάκι, πλιγούρι με μούσμουλα και σταφίδες, πιπεριές Φλωρίνης, τζατζίκι και ψωμί λαδορίγανη
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Η λέξη «σαβόρο» έχει ιταλικές ρίζες και χρησιμοποιείται για να περιγράψει σάλτσες που δίνουν γεύση αλλά και διατηρούν τηγανιτά ψάρια. …
Στο σπίτι μας δεν μπήκε ποτέ η γαλοπούλα, ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά! Εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας (στην Στερεά Ελλάδα) …
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής. Υλικά 2 κουνέλια, βάρους περίπου 1.400 – 1.500 γρ. το …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής: 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φέτα καπνιστή γαλοπούλα …
Δοκίμασα, λοιπόν, την Κυριακή να κάνω μια λίγο διαφορετική αλλά έξίσου πλούσια και Χριστουγεννιάτικη (και γιατί όχι και των άλλων …