Ριζότο με ραντίτσιο και γκοργκοντζόλα
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Ένα risotto με κρεμώδη υφή και λεπτή γεύση. Από εκείνες τις λιχουδιές που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν τα πιο …
Υλικά – 1 φλ. τσ. ελαιόλαδο – 3 μέτρια κρεμμύδια χονδροκομμένα – 1 ματσάκι μαιντανός – ½ κιλό ντομάτες τριμμένες …
Υλικά Κιμάς 700 γρ Ρύζι Καρολίνα 400 γρ Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ντοματοχυμός 1/2 …
Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις …
Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή μυδοπίλαφου που ενθουσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! 250-300 γραμμάρια μύδια κατεψυγμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ρύζι κίτρινο ή μπασμάτι 3 μανιτάρια αγάρικα σε φέτες 2 πιπεριές κόκκινες σε φέτες 2 πιπεριές …
υλικά 500γρ κρεμμύδια (ή μικρά για στιφάδο) 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι μπαχάρι 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 …
Σκέτη μούρλια!!!
Όταν βιάζεσαι και δεν έχεις μαγειρέψει από βραδύς για την άλλη μέρα, τι περιθώρια έχεις πρωί-πρωί αχάραγα; Έχεις, πως δεν …