Ψάρια τηγανιτά σαβόρο
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Υλικά 1 φιλέτο μπακαλιάρου 1000 gr. κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 δαμάσκηνα ξερά 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ 200 gr. ντοματάκια …
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …
Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα… …
Στην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα …
Υλικά 2 φέτες σφυρίδα ½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο 2 φρέσκιες ντομάτες 1 ποτήρι μαυροδάφνη κονιάκ ελαιόλαδο …
Το κοκκινόψαρο είναι ένα από τα ψάρια που αγαπώ ιδιαίτερα.Έχει ωραία κρουστή σάρκα, χωρίς πάρα πολλά κόκαλα. Είναι από τα …
Ο βακαλάος τσιλαδιά, μοιάζει πιό πολύ με στιφάδο, που το μαγείρμα του ολοκληρώνεται μέσα στον φούρνο. Μπορεί να γίνει και …