Αφράτα Πιροσκί με Ζαμπόν και Τυρί
Υλικά για την ζύμη 2 αυγά 300 ml γάλα90 λάδι 450-500 αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Μισό κ γ ζάχαρη …
Υλικά για την ζύμη 2 αυγά 300 ml γάλα90 λάδι 450-500 αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Μισό κ γ ζάχαρη …
Αυτή η συνταγή για Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου είναι πραγματικά μοναδική και αν τη δοκιμάσετε θα ανακαλύψετε πόσο ελαφριά και …
Υλικά συνταγής 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι φρέσκο γάλα περίπου 100ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. φέτα …
Αγαπημένο συνοδευτικό για τον καφέ, το τσάι ή την μπυρίτσα μας…..
Υλικά 250 γρ φρέσκο βούτυρο η μαργαρίνη 3 αυγά 1 κούπα γάλα 5 φέτες ζαμπόν 250γρ φέτα λίγη παρμεζάνα μια …
Προσπάθησα να κάνω μια παραλλαγή της σπανακόπιτας αλλά έβαλα κι ένα μικρό μυστικό μέσα! Η συνταγή που σας δίνω καταλήγει …
Κάποιες γεύσεις είναι κλασσικές και σαφώς διαχρονικές, ειδικά αν σε “συνδέουν” με την μάνα που πάντα φρόντιζε να σε “κανακέψει” …
Κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε ξαναδεί κάποια παρόμοια συνταγή με το όνομα Αλμυρό Κέικ, όπως φαντάζεστε ονομάζεται έτσι γιατί ενώ …
Η σημερινή μου συνταγή δεν είναι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας κλασσικά σαν τυροπιτάκι ζύμης. Είναι μιά πολύ αφράτη …
Μια πολύ νόστιμη ιδέα για μπουφέ και ένα διαφορετικό σουφλέ τυριών..Υλικά: – 350 γραμμάρια κασέρι gouda – 350 γραμμάρια ζαμπόν …
Πολύ όμορφη ιδέα για μπουφέ! Υλικά ψωμί του τοστ, φέτες ζαμπόν, φέτες τυρί, τυρί κρέμα, μουστάρδα, …
Σούπερ μεζές.
Μια ωραία πρόταση για μπουφέ. Τα αγαπάνε πολύ οι μικροί μας φίλοι…. αλλά και οι μεγαλύτεροι δεν πάνε πίσω! Είναι …
Υλικά συνταγής: Βούτυρο — Γκούντα — Ζαμπόν — Κεφαλοτύρι — Κρέμα γάλακτος — Μαγιονέζα — Μανιτάρια λευκά — Μελιτζάνα — …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) 8 φέτες ζαμπόν μπούτι Fouantré Ifantis 8 φύλλα κρούστας 400 γρ. …
Εύκολες και γρήγορες κροκέτες που μπορούμε να τις κάνουμε κάθε φορά που μας περισσεύει πουρές. Τα παιδιά θα τις λατρέψουν!
Τόσα και τόσα ζαρζαβατικά έχουμε να δει να μπαίνουν κατά καιρούς σε αλμυρά κέϊκς: πιπεριές όλων των ειδών και των …
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο τοστ με αραβική πίτα. Γιατί είναι νόστιμο; Μα φυσικά επειδή φέτα, κασέρι και φτιάχνεται …