Κανελόνια με μελιτζάνες και κρέμα ηλιόσπορου
Τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε οικογενειακώς! Τα Σαββατοκύριακα όμως έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω πιάτα με κανελόνια και λαζάνια που είναι …
Τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε οικογενειακώς! Τα Σαββατοκύριακα όμως έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω πιάτα με κανελόνια και λαζάνια που είναι …
Ένα πιάτο που φτιάχνεται με noodles ρυζιού, διάφορα λαχανικά, γαρίδες, φιστίκια και χυμό λάιμ. Αυτό κάνω κι εγώ σήμερα. Παραλείπω …
υλικά για τη σάλτσα romesco 370γρ ντοματίνια 100γρ αμύγδαλα λευκά 100γρ ψίχα από ξερό ψωμί κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες …
Πρόσφατα έφτιαξα το φαγάκι που σας παρουσιάζω σήμερα, το οποίο έγινε απίθανο κ μας ενθουσίασε στον μέγιστο βαθμό. Θέλει τον …
Τα σπαγγέτι με πέστο από κολοκυθάκια είναι ένα νόστιμο πρώτο πιάτο. Ένα πιάτο εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία, ιδανικό για …
Σήμερα θα σας δείξουμε μια εύκολη αλλά πεντανόστιμη και σχετικά οικονομική συνταγή για το κυρίως πιάτο.Χοιρινές μπουκίτσες με σοταρισμένα αμύγδαλα, …
Συστατικα 500 γρ. σπαγγετι μαιντανο που μας περισσεψε μια χουφτα αμυγδαλα 1 σκελιδα σκορδο 5 κ.σ. ελαιολαδο 100 γρ.κεφαλοτυρι …
Τα καροτα εχουν εντονα γλυκια γευση και προσθετουμε αλατι και πιπερι στο πεστο …. Συστατικα 3 καροτα μια χουφτα κεφαλοτυρι …
Παστίτσιο με μακαρόνια που περίσσεψαν και σπιτική αμυγδαλόκρεμα με μανιτάρια! 1,5 πακέτο μακαρόνια (ή όσα σας περίσσεψαν από άλλη μέρα) …
Υλικά για 2 άτομα 200 γρ. κίτρινη κολοκύθα (από άμαξα παραμυθιού και μόνο) κομμένη σε κύβους (σαν ζάρι) 1 μέτριο …
Η σάλτσα αυτή είναι ουσιαστικά μια σάλτσα μαρινάρα, στην οποία προσθέτουμε αγορασμένη ή αυτοσχέδια κρέμα από αμύγδαλα, κάτι που της …
Το πιάτο αυτό τρώγονταν τα καλοκαίρι, που τα αμύγδαλα είναι μικρά και τρυφερά.
Υλικά 500 γρ. μέτρια νουντλ αυγού ½ φλ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1,5ξινή κρέμα 1 φλ. αμύγδαλα κομμένα 4 κουταλιές ζάχαρη …
Είναι ένα γευστικό πρώτο πιάτο (ηθελημένα το αναφέρω εσφαλμένα σαν “σαλάτα”, έτσι είναι πολύ πιο κοντά στην ιδέα που έχουμε …
Πρόκειται για μια κλασική ιταλική μακαρονάδα. Φτιάχνεται σε πάρα πολλές περιοχές της Ιταλίας, με πιο διάσημη αυτή της Γένοβας, όπου …
Από τον Chef Βασίλη Κοτσάτο ,500 γρ. χταπόδι 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 δαφνόφυλλο 2 κ.σ. ξύδι 300 γρ. κριθαράκι …
Μια ακόμη σάλτσα πέστο, συνοδεύει το σπαγγέτι αυτό! Υλικά 500 γραμμάρια σπαγγέτι. 1 φλιτζάνι τσαγιού δυόσμο ψιλοκομμένο. 1 φλιτζάνι αμύγδαλα …
Το πιο νόστιμο σπυρωτό ρυζάκι που δοκιμάσατε ποτέ!!!! Υλικά 1φ. ελ. καφέ κριθαράκι 1 φ. ελ. κουκουνάρι 11/2 φ. ελ. …
Μια πιπεράτη εκδοχή της κλασικής ιταλικής σάλτσας θα απογειώσει τη ζεστή μακαρονάδα μας.