Παστίτσιο: ο βασιλιάς των ζυμαρικών φούρνου
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και …
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και …
Συνταγή της μαμάς που πάντα πετυχαίνει! Αν ξέρεις τα βασικά, θα σου φανεί εύκολη! Διατηρείται στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο αλάτι 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλ. …
Το πρώτο κομμάτι το φάγαμε όλοι καυτό, με τα τυριά του και το βούτυρο ακόμα λιωμένα. Το δεύτερο κομμάτι το …
Παρ’ όλο που η γαλοπούλα έχει πολύ καλό και υγιεινό κρέας, δεν συνηθίζουμε να την μαγειρεύουμε, παρά μόνο τα Χριστούγεννα, …
Το ρόστο μπορεί να γίνει και με χοιρινό κρέας. Έχει ιταλική προέλευση και ουσιαστικά σημαίνει δυο φαγητά μαγειρεμένα με κόκκινη …
Ενα υπεροχο πεντανοστιμο Κυριακατικο και οχι μονο,μαμαδιστικο φαγητο για ολη την οικογενεια,τους φιλους που θα αφησει τις καλυτερες γευστικες εντυπωσεις!!! …
Υπέροχο φαγητό που αρέσει σε όλους! 1.200 γρ. μοσχάρι, σπάλα, στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι …
½ κιλό μακαρόνια χοντρά 1 κιλό κιμάς 1 ½ φλιτζάνι κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη ½ φλιτζάνι μαλακή μαργαρίνη ½ φλιτζάνι …
Νόστιμο κοκκινιστό κοτόπουλο με σάλτσα από φρέσκες ντομάτες και κόκκινο πιπέρι. Συνδυάζεται με χοντρά μακαρόνια και γιαούρτι!!
Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι …
Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε …
Εδώ είμαστε κι εμείς! Μαγειρεύουμε κιόλας… που και που… Σήμερα έχουμε ένα πολύ απλό καλοκαιρινό φαγητό. Ζυμαρικά με ντομάτα! Απλώς …