ΘΡΑΨΑΛΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες: 500 γρ θράψαλα (κατά προτίμηση τα πλοκάμια τους) 3. κουτ. σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες: 500 γρ θράψαλα (κατά προτίμηση τα πλοκάμια τους) 3. κουτ. σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
Ένα νόστιμο νηστίσιμο πιάτο που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα! Για το συνδυασμό ζυμαρικών με θαλασσινά, εγώ δεν έχω να πω πολλά …
Τα όσπρια σας έχω ξαναπεί πως τα λατρεύω κ διαρκώς ψάχνω τρόπους εναλλακτικούς για να τα απολαμβάνω. Για πρώτη φορά …
Όταν αναφερόμαστε σε ένα φαγητό με τον όρο comfort food, μιλάμε για φαγητό που έχει παρασκευαστεί με ένα παραδοσιακό τρόπο …
Νόστιμο και χορταστικό, θα αρέσει σε όλους. Υλικά 1.300 γρ. χταπόδι, καλά πλυμένο και καθαρισμένο 1 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι …
Υλικά : Για τα κεφτεδάκια : 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 1 αυγό 2-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε …
Από τον Chef Βασίλη Κοτσάτο ,500 γρ. χταπόδι 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 δαφνόφυλλο 2 κ.σ. ξύδι 300 γρ. κριθαράκι …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85” 08/03/2013 ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΟΣΧΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΟΣ ΣΟΥΣΑΜΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΑΛΜΥΡΗ ΓΕΜΙΣΗ…