Σούπα Τραχανά, η μοντέρνα!
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Η μεγάλη μας κολοκύθα που πριν λίγες ημέρες έδωσε την γλυκιά κολοκλυθόπιτα … τώρα με οδήγησε σε μια νέα εκδοχή …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Σούπα τραχανά με τυρί φέτα, άγρια μανιτάρια και κολοκυθόσπορους. Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 20΄, Χρόνος μαγειρέματος: 20΄
Με τραχανά έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές της υπαίθρου μιας και ήταν εύκολο να τον παρασκευάσουν με υλικά από τα …
Υλικά 1 φλ τραχανά χοντρό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο (μόνο το λευκό κομμάτι) 3 μεγάλα μανιτάρια 1 +1/2 φλ. …
Μια μανιταρόσουπα που έδειξε στην εκπομπή της η Μυρσίνη Λαμπράκη όταν επισκέφτηκε την πόλη των μανιταριών.
Σήμερα, λοιπόν, τραχανάς… αλλά ένας τραχανάς που κάνει παρέα με πεντανόστιμα μανιταράκια και μια νότα υπόξινη από λιαστή ντομάτα και …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…