Πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 …
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 …
Υπέροχο φαγητό που αρέσει σε όλους! 1.200 γρ. μοσχάρι, σπάλα, στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με …
1 ( 2-1/2 κιλά ) χοιρινό καρέ ολόκληρο 5 κ.σ. ελαιόλαδο αλατοπίπερο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη 2 …
1200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλ. σέλερι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτέ …
Το σημερινό σκηνικό του φθινοπωρινού καιρού μας ενέπνευσε για να φτιάξουμε ένα μοσχάρι μπρεζέ με αρακά και καρότο. Υλικά Για …
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες …
Μια ωραία Ιταλική συνταγή! Υλικά 4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκκαλο. 2 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια. 2 …
Η σούπα με σπανάκι (Ispanak Corbasi) της συνταγής προέρχεται από την απλή κουζίνα της Τουρκίας και έχει την απροσποίητη νοστιμιά …