Λαγωτό Αρκαδίας (Κοκκινιστό Μοσχαράκι με Σκορδαλιά)
www.funkycook.gr
Περίπου 1 μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση, πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που πάει τόσος καιρός! Δεν …
Περίπου 1 μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση, πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που πάει τόσος καιρός! Δεν …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Υπέροχο φαγητό που αρέσει σε όλους! 1.200 γρ. μοσχάρι, σπάλα, στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι …
Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου …
Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα …