Μοσχαράκι κατσαρόλας με πουρέ
Υλικά συνταγής νουά μοσχαρίσιο: 1½ κιλό βούτυρο: 2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας και αρκετό επιπλέον για τις …
Υλικά συνταγής νουά μοσχαρίσιο: 1½ κιλό βούτυρο: 2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας και αρκετό επιπλέον για τις …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας) Από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες σουπίτσες, μικρών και μεγάλων. Ότι πρέπει για τις μέρες του …
Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως …
250 gr ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΙΚΡΑ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 2 ΠΡΑΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΕΛΙΝΟ 2 ΚΑΡΟΤΑ ΡΟΔΕΛΕΣ 1/2 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Ένα ιδιαίτερα νόστιμο και πολύ γευστικό ραγού με μοσχάρι, χοιρινό και μανιτάρια! Υλικά: 15 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια /250 γρ. μοσχαρίσιο …
Σήμερα μεταφερόμαστε και πάλι στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, καλεσμένοι στην κουζίνα της Luisa και στο blog της Stegnat …
Το εθνικό μας φαγητό, η φασολάδα, δεν μαγειρεύεται μόνο στην κατσαρόλα. Γίνεται και στο φούρνο, σαν τους γίγαντες, παρέα με …
Υλικά 200 γρ. φυτίνη 200 γρ. κρεμμύδια 200 γρ. πατάτες 200 γρ. καρότα 200 γρ. πράσα 200 γρ. κολοκύθια 200 …
Το μινεστρόνε ειναι μια σουπα που προερχεται απο την φτωχικη ιταλικη κουζινα (cucina povera). Τα βασικα του συστατικα ειναι τα …
Ειναι ενα ιταλικο πιατο του οποιου υπαρχουν πολλες περιφερειακες διαφορες . Τα συστατικα μπορουν να περιλαμβανουν τυπικα ζυμαρικα φασολια κρεμμυδι …
Υλικά 4 πατάτες 1 καρότο 1 κολοκύθι 1 πράσο 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα 2 πιπεριές 3 σκελίδες σκόρδο Σέλινο 1/4 …
Το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού μας ενέπνευσε να σας προτείνουμε μια μανέστρα με φακή για να ξεφύγετε από την κλασική …