Λαχανοντολμάδες με κιμά στον φούρνο
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας) Από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες σουπίτσες, μικρών και μεγάλων. Ότι πρέπει για τις μέρες του …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 1 ΛΕΜΟΝΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΕ 4 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ 1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ …
Υλικά συνταγής Για τα τας κεμπάμπ 1 κιλό μοσχάρι ελιά, χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. …
ΥΛΙΚΑ Τα φύλλα από ένα λάχανο μεσαίου μεγέθους 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 2 κύβους κρέατος[δέν βάζουμε καθόλου αλάτι] …