ΓΚΟΎΛΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Τα λόγια είναι ΄περιττά νομίζω……φτιάξτε την και για τις γιορτές και αφήστε τους όλους άφωνους!!!! Μια πλούσια σε γεύση, αρώματα,υλικά …
Υλικά Για τους κεφτέδες 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 500 γρ. χοιρινός κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυγά 1 κ.σ. …
Υλικά: Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά…
Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα …