Φιλέτο μπακαλιάρου με κάπαρη και μαϊντανό
Για τους λάτρεις του μπακαλιάρου, και των νηστήσιμων συνταγών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μπακαλιάρο με μαύρο μπακαλιάρο, αγγελόψαρο ή μουρούνα. …
Για τους λάτρεις του μπακαλιάρου, και των νηστήσιμων συνταγών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μπακαλιάρο με μαύρο μπακαλιάρο, αγγελόψαρο ή μουρούνα. …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστώ μαζί σας και το άλλο μυδοπίλαφό μου, το κοκκινιστό, που ανταγωνίζεται σε γεύση την …
Πιλάφι με καβουρόψιχα, ένα πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο. Το πιλάφι είναι αρωματισμένο με σαφράν και σερβίρεται με σάλτσα από φρέσκια …
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
Το ριζότο με καβουρόψιχα είναι ένα πιάτο γευστικό και ελαφρύ. Επιπλέον, είναι εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία, ένα πιάτο που …
2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις …
Το ριζότο με σουπιές και μελάνι είναι ένα πιάτο πολύ νόστιμο, εύκολο, και πρωτότυπο χάρη στο μαύρο χρώμα που του …
Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 8 φιλέτα γλώσσας, κατεψυγμένα 1/3 κούπας χυμό λεμονιού αλάτι …
Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν …
200 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 ντομάτες 2 αυγά κρουτόν 1/2 φύλλο δάφνης κύμινο λίγος μαϊντανός ζωμός από …
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο Αμπελόφυλλα Χυμό 2 λεμονιών ½ ματσάκι άνηθο ½ ματσάκι μαϊντανό ½ ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο 200 …
Υλικά 500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο …
Υλικά 1 litro νερό ή ζωμό από κοτόπουλο,ψάρι ή κρέας 1 πατάτα 1 καρότο 1 κολοκυθάκι 1 ντομάτα 2-3 φύλλα …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …