ΨΑΡΙ ΑΧΝΙΣΤΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
1/2 χούφτα φρέσκο κόλιαντρο1 μεγάλο κρεμμύδι4 σκ. σκόρδο5 φύλλα kaffir lime1 κομμάτι ρίζας γκαλάνγκαλ ~3 cm. (ή εναλλακτικά, φρέσκο τζίντζερ)1 …
1/2 χούφτα φρέσκο κόλιαντρο1 μεγάλο κρεμμύδι4 σκ. σκόρδο5 φύλλα kaffir lime1 κομμάτι ρίζας γκαλάνγκαλ ~3 cm. (ή εναλλακτικά, φρέσκο τζίντζερ)1 …
Με ντομάτες και καυτερές νιφάδες κόκκινου τσίλι, πιπεράτο φρέσκο τζίντζερ και κύμινο, με κρεμμύδι και σκόρδο φυσικά, χρυσαφένιο κουρκουμά και …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
Μία καλοκαιρινή μακαρονάδα που μας έρχεται από τη Σικελία! Αγαπημένη μου και ελαφριά! 600 γρ. ριγκατόνι 400 γρ. ξιφία 1 …
Η συνταγή που ακολουθεί είναι συνταγή για ένα πολύ νόστιμο burger από κιμά κοτόπουλου, με πολύ ξεκάθαρη τη γεύση της …
Υλικά Μελιτζάνες φλάσκες 4 μεγάλες Κρεμμύδια 3 μεγάλα κομμένα σε φέτες Σκόρδο 4 σκελίδες κομμένες Μαϊντανός 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Ντομάτες …
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι …
Στο βουνό των κενταύρων είναι μια από τις σπεσιαλιτέ. Υλικά λουκάνικο χωριάτικο με πράσο πιπεριές κέρατα 1 κόκκινη πιπέρια Φλωρίνης …
Για να υπάρχει ποικιλία στο νηστίσιμο τραπέζι μας… Μελιτζάνες – 500 γρ κομμένες σε μεγάλα καρέ κομμάτια Πένες – 200 …
Ημερομηνία Προβολής: 15/2/2011 – Από τον Chef Γιώργο Δραμηλαράκη…