Αγριογούρουνο Στιφάδο
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας; Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να …
4-5 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια) 300 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο ½ φλ. μύρτιλα ½ φλ. …
Υλικά συνταγής 500γρ. κρεμμυδάκια στιφάδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 κ.σ. κοφτή αλάτι 1 κ.σ. θυμάρι 30ml …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Μοσχαράκι στη γάστρα με λαχανικά, μανιτάρια, και ολόκληρα κρεμμυδάκια. Ένα πεντανόστιμο πιάτο αρωματισμένο με μπαχαρικά, κόκκινο κρασί, βαλσάμικο, και μουστάρδα.
Πρόκειται για ένα πεντανόστιμο ραγού, δηλαδή κρέας σιγομαγειρεμένο στην κατσαρόλα με διάφορα λαχανικά. Εμείς έχουμε μοσχάρι και από λαχανικά χρησιμοποιήσαμε …
1,5 κιλό πλοκάμι από χταπόδι 1 μεγάλη πατάτα 1 κύβο λαχανικών Knorr 1 ματσ. ρόκα 1 κρεμμύδι κοκκάρι 1 …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
,600 γρ. κάστανα 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 1 φύλλο δάφνης 1 φλ. μαρουβά ή ροζέ κρασί 1 ξύλο κανέλλας …
Ένας υπέροχος ουζομεζές υγιεινά μαγειρεμένος!!!
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Μικρά κοτοπουλάκια σε συνδυασμό με σταφύλι! Υλικά Κοτοπουλάκια – 5 τεμ. μικρά Μανιτάρια – 200 γρ. Ταμπάσκο γλυκό – 1 …
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα ΥΛΙΚΑ 1 κ. κρεμμύδια για στιφάδο 3/4 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί 1 1/2 φλ. νερό …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54” 24/01/2013, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ, ΠΙΤΣΑ ΠΡΕΤΖΕΛ – ΚΟΥΛΟΥΡΙ
Πήρα ένα κουνέλι, από εξαιρετική φάρμα, όπως μου είπαν το οποίο κόπηκε σε μερίδες προκειμένου να μοιραστεί και να μαγειρευτεί …