Beef Wellington (Μοσχαρίσιο Φιλέτο σε Σφολιάτα)
Ζουμερό και τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο με πατέ μανιταριών, προσούτο, συκωτάκια πουλερικών και μυρωδικά, τυλιγμένο σε τραγανή σφολιάτα. The post Beef …
Ζουμερό και τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο με πατέ μανιταριών, προσούτο, συκωτάκια πουλερικών και μυρωδικά, τυλιγμένο σε τραγανή σφολιάτα. The post Beef …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Σήμερα, όμως, θα σας δώσω τη συνταγή για ένα ακόμη καταπληκτικά untrendy 80΄s πιάτο που δεν είναι ούτε gluten free, …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Το ρολό κιμά είναι η εύκολη και γευστική λύση για ένα τραπέζι, για τον μπουφέ ή γιά το κυριακάτικο γεύμα.Ακόμη …
200 γρ. γραβιέρα 100 γρ. αλεύρι 3 αβγά 1 ½ φλ. λευκό κρασί 3 κ.σ. μέλι 2 φλ. ελαιόλαδο Άλτις …
Υλικά 1 βάση για αλμυρή τάρτα, δείτε εδώ Για τη γέμιση 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3-4 πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι, …
Οι κρέπες είναι παράδοση στην Γαλλία. Σύμφωνα με την παράδοση, σερβίρονταν στη γιορτή της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου, που αργότερα …
Ενα ωραιότατο φαγάκι μας σερβίρει η Βάσω με συνταγή της κας Αλεξιάδου. Εμείς σας το προτείνουμε με …
Τα υλικά για το κέικ 220γρ αλεύρι μαλακό 1 φακελάκι μπέικιν πάυντερ (20γρ) 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού …
Μια εύκολη και πολύ νόστιμη πιτούλα, ιδανική για γιορτινά τραπέζια αλλά και για εκδρομές!
Ένα φύλλο σφολιάτας που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει κάτι και αρκετό κουνουπίδι, ήταν η αφορμή γι αυτή την πεντανόστιμη (κατά …
Υλικά Για τη ζύμη (ή 1 έτοιμο φύλλο κουρού) 400 γρ. αλεύρι λευκό 200 γρ. βούτυρο αγελάδος, παγωμένο, σε μικρούς …