Μοσχαράκι με κάστανα, σταφίδες και μανιτάρια
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
Η καρμπονάντ φλαμάντ (carbonade flamande ή à la flamande) είναι ένα παραδοσιακό πιάτο, με βάση το κρέας, αρχικά αγριογούρουνο αλλά …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
…… ή αλλιώς Στιφάδο Φλαμανδίας. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε σήμερα συνταγή της αγαπημένης μας φίλης Μαίρης, γνωστής στους περισσότερους …
…σήμερα θα φτιάξουμε ενα νόστιμο πιάτο, τοπική σπεσιαλιτέ της Μανίσα. Τρυφερές μπουκιές κρεατάκι, παραδοσιακά αρνάκι αλλά εναλλακτικά και μοσχαράκι, μαγειρεμένες …
Νόστιμο και πικάντικο μπυράτο μοσχαράκι! Υλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σε μερίδες 5 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλους κύβους 4 …
Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. …