Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Οι φακές “παίζουν” δυνατά και το καλοκαίρι, ειδικά σε δροσερές σαλάτες ή μαγειρεμένες με διαφορετικό τρόπο όπως η συνταγή με …
Αφού ανακάλυψα το κριθάρι φτιάχνοντας τα μανιτάρια και μας άρεσε πολύ τώρα ψάχνω συνέχεια για νέες συνταγές με αυτό.Τα περιοδικά …
Λίγα πράγματα σε αυτό τον κόσμο είναι καλύτερα από μια μακαρονάδα με σπιτική σάλτσα ντομάτας. Είναι από τα πιο χουχουλιάρικα, …
Ένα πιάτο γεμάτο νοστιμιά! Δεν λέω ούτε κουβέντα παραπάνω… Δοκιμάστε το!!!
500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες, …
Μια παραλλαγή του κοκκινιστού για αυτούς που τους αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις.
Η σημερινή πρόταση φτιάχτηκε πολύ δειλά και με το φόβο ότι θα μου μείνει η κατσαρόλα να την κοιτώ και …
Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή, είναι η εποχή που τα όσπρια έχουν την τιμητική τους! Tα όσπρια, θεωρώ, …
Όλο το μυστικό για να πετύχει αυτό το φαγητό είναι τα μπαρμπουνοφάσουλα να είναι φρέσκα! Γι’ αυτό το λόγο φροντίστε …
Αυτή η συνταγή μου κόστισε. Βλέπετε, λόγω καιρού δεν είχε ψάρια και αυτά που ήταν “αραγμένα” στη βιτρίνα του ψαρά …
Οι φρέσκες σουπιές είναι εντυπωσιακά πιο αρωματικές και νόστιμες από τις κατεψυγμένες…