Μοσχάρι Ραγού με Ματσάτα και Καλαθάκι Λήμνου
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
All time classic! Αξεπέραστο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας (οι παλιοί το λέγανε συνήθως «γίγαντες πλακί»), που απαιτεί οπωσδήποτε καλή πρώτη ύλη: …
Υλικά 1 φιλέτο μπακαλιάρου 1000 gr. κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 δαμάσκηνα ξερά 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ 200 gr. ντοματάκια …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
Μελιτζάνες παρμεζάνα, γνωστό και αγαπημένο το φαγάκι μας σήμερα! Σηκώνει πολλές παραλλαγές και στη σύσταση και στα τυράκια του, γίνεται …
Μπακαλιάρος με ούζο ή τσίπουρο, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο. Υλικά 1 κιλό παστός και ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη …
Γευστικός μπακαλιάρος με ούζο ή τσίπουρο. Υλικά ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος, 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ, 1 φλ. …
Από τον Χρήστο Γούναρη Ημερομηνία Προβολής: 10/11/2011 …
Υλικά 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 φλ. κρασί κόκκινο 2 …
Η συνταγή αυτή είναι μίξη δύο ιταλικών συνταγών που έχω από την ξαδέλφη μου την Πόπη, που ζει στην Ρώμη.Μελιτζάνες …