Χριστουγενιάτικο χοιρινό με σάλτσα κράνμπερι και σταφίδες
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με …
Κυνήγι. Δασόβιο αγριογούρουνο μαριναρισμένο με κρασί και σιγομαγειρεμένο με λαχανικά και κάστανα, στη γάστρα ή στην κατσαρόλα. Το εξαιρετικό κρέας …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά …
Αν σας αρέσει το κατσικάκι… μη περιμένετε το Πάσχα! Κι αν θέλετε ένα φαγητό για την Κυριακή που μας έρχεται …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Μια νόστιμη και μυρωδάτη συνταγή για να φτιάξουμε κάπως διαφορετικά το αρνάκι μας!