Πολίτικο γιουβέτσι με μανιτάρια !!!
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Ψάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια.Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα …
Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Το ψητό κοτόπουλο που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα μπορούμε εύκολα και γρήγορα να το αξιοποιήσουμε την επομένη.
Σήμερα σας έχω μια πολύ απλή συνταγή για μπριζόλες κατσαρόλας με ντομάτα, πιπεριές και μανιτάρια, μια διαφορετική πρόταση για χοιρινές …
6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια των 2,5 εκ. 1 φλιτζ. σέλερι τεμαχισμένο 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη και τεμαχισμένη 1 …
Για το κοτόπουλο: • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο • 2 κ.σ βούτυρο • 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 6 • 1 …
Υλικά 1 φάκελο Κοτόσουπα αυγολέμονο Knorr 150 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μέτριους κύβους 200 γρ. άγριο μαύρο ρύζι 60ml …
Υλικά 2-3 κιλά κοτόπουλο/γαλοπούλα 200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. συκωτάκια από το κοτόπουλο/γαλοπούλα ζεματισμένα με λίγο νερό και κομμένα …
Από τον Chef Κώστα Τσίγκα 100 γρ. ρύζι αρμπόριο1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός
Η Jambalaya, λοιπόν, μπορεί να γίνει με μοσχάρι, με χοιρινό, με κοτόπουλο, με πάπια, με προσούτο, με λουκάνικα, αλλά και …