Πολίτικο γιουβέτσι με μανιτάρια !!!
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Ψάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια.Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα …
Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Το ψητό κοτόπουλο που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα μπορούμε εύκολα και γρήγορα να το αξιοποιήσουμε την επομένη.
Πανεύκολα και πάρα πολύ νόστιμα ρυζομαφινάκια με παρμεζάνα, μπέικον και φέτα.
4 μπριζολάκια από χοιρινό λαιμό με κόκκαλο 50 γρ. σάλτσα BBQ 50 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 30 γρ. …
ΥΛΙΚΑ 2 φλ. ρύζι βρασμένο (πιλάφι) 2 αβγά 2 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ κ.γ. μπέικιν …
Σήμερα σας έχω μια πολύ απλή συνταγή για μπριζόλες κατσαρόλας με ντομάτα, πιπεριές και μανιτάρια, μια διαφορετική πρόταση για χοιρινές …
6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια των 2,5 εκ. 1 φλιτζ. σέλερι τεμαχισμένο 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη και τεμαχισμένη 1 …
500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 …
Για το κοτόπουλο: • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο • 2 κ.σ βούτυρο • 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 6 • 1 …
1/4 φλιτζ. φυτικό λάδι 1 φλιτζ. καυτό νερό 500 γρ. φιλέτα ψαριού κομμένα σε κύβους των 2,5 εκ. 1/2 φλιτζ. …
500 γρ. ρύζι 4 κουταλιές ελαιόλαδο 4 φλ. ζωμός κότας (2 κύβοι ή ζελέ σε 4 φλ. βραστό νερό ή …
Ρύζι τηγανιτό για πρώτη φορά έφαγα στην Αγγλία, στο ισόγειο ενός εμπορικού κέντρου στο Portsmouth, κάτι που παρεμπιπτόντως έβλεπα για …
Υλικά 1 φάκελο Κοτόσουπα αυγολέμονο Knorr 150 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μέτριους κύβους 200 γρ. άγριο μαύρο ρύζι 60ml …
Υλικά 2-3 κιλά κοτόπουλο/γαλοπούλα 200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. συκωτάκια από το κοτόπουλο/γαλοπούλα ζεματισμένα με λίγο νερό και κομμένα …
Από τον Chef Κώστα Τσίγκα 100 γρ. ρύζι αρμπόριο1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός
Η Jambalaya, λοιπόν, μπορεί να γίνει με μοσχάρι, με χοιρινό, με κοτόπουλο, με πάπια, με προσούτο, με λουκάνικα, αλλά και …