Γίγαντες φούρνου
Μια παραδοσιακή συνταγή για τους πιο νόστιμους γίγαντες στο φούρνο!! Αν θέλουμε τηγανίζουμε ελαφρά χοντρές ροδέλες χωριάτικου λουκάνικου και προσθέτουμε …
Μια παραδοσιακή συνταγή για τους πιο νόστιμους γίγαντες στο φούρνο!! Αν θέλουμε τηγανίζουμε ελαφρά χοντρές ροδέλες χωριάτικου λουκάνικου και προσθέτουμε …
All time classic! Αξεπέραστο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας (οι παλιοί το λέγανε συνήθως «γίγαντες πλακί»), που απαιτεί οπωσδήποτε καλή πρώτη ύλη: …
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
ΥΛΙΚΑ 4 μπουτακια κοτοπουλο λιγο ελαιόλαδο 1 μεγαλο ξερο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε λωρίδες 2 …
Το χοιρινό μαγειρεμένο με διάφορους τρόπους, είναι ένα κρέας που συνηθίζεται πολύ στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Η συνταγή που θα μοιραστώ …
1 κιλό συκώτι μόσχου 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές πράσινες 1 καρότο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2 κρεμμυδάκια …
Εύκολο, νόστιμο, οικονομικό και νηστίσιμο φαγητό Υλικά 1 ½ κιλό μύδια 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ½ πιπεριά πράσινη(προαιρετικά) ½ …
Το κοτοπουλο μέσα απο αυτή την συνταγη σταματά να ειναι στεγνό και βαρετό. Δένει τέλεια με τις πιπεριές και τα …
Το abant kebab, ειναι μια τοπική σπεσιαλιτέ της περιοχής, που πήρε το όνομα του απο την διάσημη λίμνη. Ουσιαστικά είναι …
Χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και ώρες για να ψηθεί αλλά η αναμονή αμείβεται από τη μοναδική νοστιμιά του! Πρέπει όμως η …