Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα
Μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα. Αξίζει να το …
Μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα. Αξίζει να το …
Υλικά 1,6 κ. χοιρινό από λαιμό 250 γ. δαμάσκηνα ελληνικά χωρίς κουκούτσι 250 γ. κάστανα 200 γ. γραβιέρα 2-3 καρότα …
Για αυτούς που βαρεθήκαν την γεμιστή κότα μια εναλλακτική Για το γιορτινό τραπέζι!!!!…
Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές …
Αυτό το κοτόπουλο με γέμιση είναι ένα από αυτά. Ψήστε το ολόκληρο με λαχανικά, αφήστε την γέμιση να σιγομαγειρευτεί και …
Θα χρειαστούμε: μισή κολοκύθα πορτοκαλί 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι καστανό 10 κάστανα βρασμένα 8-10 δαμάσκηνα κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 100 …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Γιορτινό πιάτο ιδανικό για τις ημέρες που έρχονται!
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Η γαλοπούλα που φέτος στόλισε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας ήταν αυτό το υπέροχο ρολό γεμισμένο με κάστανα, δαμάσκηνα και κουκουνάρια …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
Η κλασική βασιλόπιτα κέικ “πειραγμένη” προς το απολαυστικότερον! 6 αβγά 6 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κουταλιές μπέικιν …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
Υλικά συνταγής 1 γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο 4-6 κιλά 3 πορτοκάλια 3 λεμόνια …
Νόστιμο το μοσχαράκι μας και γιορτινό!
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά, που αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά, αλλά είναι και ένα εξαιρετικό πιάτο, για …
Αν μπορέσουμε να βρούμε χωριάτικο κοτόπουλο, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Ένα φαγητό, που αρέσει σε όλους, αλλά είναι ταυτόχρονα …
Μελωμένο και ζουμερό, γρήγορο και ιδιαίτερο το σημερινό μας φαγητό. Δίπλα του ταιριάζει ένα αφράτο μπασμάτι.