ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΣΕ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ
Πατατοκεφτέδες με πράσο σε σχαροτήγανο Θα χρειαστούμε για 20 κεφτεδάκια10 μέτριες πατάτες3 πράσα ψιλοκομμένα2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 κόκκινη πιπεριά …
Πατατοκεφτέδες με πράσο σε σχαροτήγανο Θα χρειαστούμε για 20 κεφτεδάκια10 μέτριες πατάτες3 πράσα ψιλοκομμένα2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 κόκκινη πιπεριά …
Το κεφάλαιο λαχανικά δεν με απασχόλησε ποτέ, όπως κατάλαβες και από τον τίτλο της συνταγής σήμερα έχουμε τα λατρεμένα Spring …
Τα τηγανητά κολοκυθάκια, μόνα τους ή με μελιτζάνες και πιπεριές, είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα του καλοκαιριού! Κομμένα σε …
Νομίζω το έχω ξαναπεί ότι ενώ δεν τρελαίνομαι για το καλοκαίρι, μάλλον χειμωνιάτικο τύπο με λες, περιμένω πως και πως …
Υπέροχος τρόπος για να φτιάξετε τα ρεβύθια, αν δεν αγαπάτε την κλασική σούπα, οι ρεβυθοκεφτέδες μπορούν να σερβιριστούν ως μεζεδάκι, …
150 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ 50 ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ 6 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ 3 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 10 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 110 ML ΝΕΡΟ (ΧΛΙΑΡΟ) …
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
350 γρ. κιμά από κοτόπουλο (ή ένας στήθος κοτόπουλο περασμένο στο μούλτι) 2 κρίθινα παξιμάδια (50 γρ.) τριμμένα στο μούλτι …
Λαχταριστα νάτσος που μοιάζουν με τα doritos του εμπορίου. Ιδανικό σνάκ για μικρά αλλά και…μεγάλα παιδιά! 125 γρ καλαμποκάλευρο 125 …
500 γρ. κιμά από κοτόπουλο 3 κρίθινα παξιμάδια 1 κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης 1 αβγό 2 …
Πεντανόστιμο σνακ, αρέσει πολύ στα παιδιά, και μπορείτε να τα ετοιμάσετε μαζί τους με τη συμφωνία να το τρώνε σαν …
Υλικά Κολοκυθάκια 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 1 σκελίδα Καλαμποκάλευρο 5 κουταλιές της σούπας Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 3 κουταλιές …
Στην Αμερική είναι αγαπημένη συνταγή μικρών και μεγάλων. Σύμφωνα με την κλασσική εκδοχή τα λουκάνικα βουτιούνται σε χυλό από καλαμποκάλευρο …
Ταρτάκια με αλεύρι βρώμης,κοτόπουλο και ανθότυρο..υλικά 200γραμ. καλαμποκάλευρο 80γραμ. αλεύρι βρώμης (δηλ.νιφάδες βρώμης αλεσμένες) 1/2 κουτ.γλυκου αλάτι 2 αυγά 3 …
Τώρα πριν τα μπρόκολα αρχίσουν να χάνουν την “φρεσκάδα” τους, πρωταγωνιστούν σε μία συνταγή που από όποια πλευρά και να …
Κάθε φορά που η γιαγιά μου έφτιαχνε χορτόπιτα, κράταγε λίγη, (ή και περισσότερη από λίγη) γέμιση και έφτιαχνε αυτούς τους …
Ένα σνακ που αρέσει κυρίως στα παιδιά… λουκάνικα βραστά, τυλιγμένα σε μιαν αφράτη ζύμη μαγιάς με όλο το άρωμα της …
ΥΛΙΚΑ 60 γρ. ελαιόλαδο 80-90 γρ. κρασί λευκό 2/3 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 10 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 …
Ενας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες,με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η’στο φουρνο η επιλογη …
Η πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, …