Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο …
Συνταγές με κανέλα με σκόρδο για Ψάρια
-
-
Ο Αλέξανδρος βρήκε λαχταριστές σκορπίνες στην Τήνο και με ρώτησε πως να τις κάνει γιουβέτσι. Του έστειλα την συνταγή και …
-
Για κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να …
-
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
-
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
-
Συστατικα 1 σακουλακι μπαμιες 1 σακουλακι φιλετα μπακαλιαρου 1 μεγαλο κρεμμυδι 1 σκελιδα σκορδο λιγο ελαιολαδο αλατι πιπερι ριγανη κανελα …
-
Υλικά 4 φιλέτα βακαλάο (450γρ σύνολο) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά κουρκουμά 1 κουταλιά κύμινο 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/2 …
-
Περνώντας από τη λαϊκή αγορά τις προάλλες, περάσαμε και από τον πάγκο του ψαρά μας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
-
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
-
Νοστιμότατο φαγάκι, μπορεί να προσφερθεί σαν κύριο γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Μπορούμε όμως ωραιότατα να το παρουσιάσουμε και …