Συνταγή για σπιτικά, νοσταλγικά ροξάκια
Τα ροξάκια είναι παντώς καιρού και γεμάτα νοσταλγία. Η παρασκευή τους είναι σχετικά εύκολη, η μόνη δυσκολία τους είναι … …
Τα ροξάκια είναι παντώς καιρού και γεμάτα νοσταλγία. Η παρασκευή τους είναι σχετικά εύκολη, η μόνη δυσκολία τους είναι … …
Αγαπημένο γλυκό ο μπαμπάς, τον έχουμε ξαναδοκιμάσει στο laboratorio, στην κλασσική ναπολιτάνικη συνταγή (εδώ), αλλά και σε μία παραλλαγή με …
500 γρ. αλεύρι δυνατό 150 γρ. γάλα 40 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Αυτό είναι το αυθεντικό εκμέκ της πόλης. Είναι δοκιμασμένο άπειρες φορές! Πιστεύω πως είναι η καλύτερη συνταγή που κυκλοφοράει στο …
Με πασχαλινή διάθεση, έφτιαξα ένα κέικ καρότου που το διακόσμησα με καροτάκια τα οποία έφτιαξα με ζαχαρόπαστα.Το σπίτι μοσχομύρισε και …
Από το ζύμωμα έως το ψήσιμο θα σας σπάσουν τη μύτη! Ζύμη που λειώνει στο στόμα και αφήνει ευωδιά και …
Πεντανόστιμη μηλόπιτα διαίτης!! Θρεπτική και πολύ υγιεινή! Με στέβια. 300 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 100 γρ. αλεύρι σκληρό ή για …
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται …
Τα πιο νόστιμα ρολλάκια που έχω φάει, γνωστά και ως cinammon rolls που παίρνουμε απο τα μαγαζιά!