Κέικ του Οκτώβρη με κολοκύθα
Το πρώτο που θα φτιάξω μαζί της, είναι σχεδόν πάντα ένα κέικ. Απόλυτα φθινοπωρινό στα χρώματα και στις μυρωδιές, αφού …
Το πρώτο που θα φτιάξω μαζί της, είναι σχεδόν πάντα ένα κέικ. Απόλυτα φθινοπωρινό στα χρώματα και στις μυρωδιές, αφού …
Φέτος είπα να σας φτιάξω μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη. Πραγματικά έγιναν τέλεια πρέπει να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Βγήκαν 45 κομμάτια. Υλικά …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5 ώριμες και γερές μπανάνες, καθαρισμένες και κομμένες σε πολύ μικρά κομματάκια 250 γρ σταφίδα ξανθή 1 + …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Vegan, Vegetarian, Νηστίσιμες, Πίτες και Ζύμες, Ψωμί, Γλυκά, Κέικ, Ορεκτικά, Σάντουιτς – σνακ, Σνακ Ελαιόλαδο – Λάδι, Πορτοκάλι, Άχνη – …
1,500 γρ μήλα κόκκινα ψιλοκομμένα 500 γρ πορτοκάλια ψιλοκομμένα 1 κιλό ζάχαρη 200 γρ μέλι 1 κ σ κανέλα μισό κ …
Υλικά για μια λαμαρίνα φούρνου,όσο θέλουμε διπλασιάζουμε την δόση μισή κούπα αραβοσιτέλαιο (125 ml) ξύσμα από 1 πορτοκάλι γ κανέλα …
Υλικά για 25 κουραμπιέδες 225 γρ βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου 1 βανίλια ξύσμα από 1 πορτοκάλι1 πρέζα κανέλα 1/4 κούπας …
ΓΛΥΚΑ-ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ Πατσαβουρόπιτα γλυκιά σιροπιαστή Πανεύκολο ζουμερό και αφράτο γλύκισμα, οικονομικότατο τέλειο για όλες τις εποχές. Έτοιμο σε 30′ μόνο. 1/2 …
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
Πολτοποιούμε τις μπανάνες. Διαλύουμε την ζάχαρη στο λιωμένο βούτυρο. Ενσωματώνουμε την μπανάνα και το αυγό. Αρωματίζουμε με την κανέλα και …
Υλικά 220 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 60 γραμμάρια αλεύρι γενικής χρήσης 20 γραμμάρια μπέικιν (1 φακελάκι) 1/2 κ αλάτι 1 κ …
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Ενσωματώνουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε το γάλα, τον …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μήλα. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με την καστανή ζάχαρη και τα …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Υπέροχο Γιαννιώτικο σιροπιαστό, προλαβαίνετε να το φτιάξετε για αύριο του Αϊ Γιάννη 500 γρ φύλλο κρούστας 300 γρ ινδική καρύδα …
Τα Σαλιάρια ή αλλιώς οι Σάλιαροι, (ονομάζονται έτσι γιατί έχουν σχήμα σαλιγκαριού) είναι ένα παραδοσιακό νηστίσιμο γλυκό, που φτιάχνεται στη …
Γλυκό που μας έρχεται από Αμερική με την υπερβολή των υλικών που χαρακτηρίζει την κουλτούρα των γλυκών τους! Το έφερα …
Η συνταγή για ένα εύκολο, παραδοσιακό γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Διαφορετικό γαλακτομπούρεκο με ρυζάλευρο. Θα ξετρελάνετε …