Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Ένα risotto έχει τη φήμη ενός δύσκολου πιάτου. Και, πιστέψτε με, έτσι είναι εάν δεν το αντιμετωπίσετε με αγάπη και …
Ένα επιδόρπιο ελαφρύ, μαμαδίστικο, δροσερό από το ψυγείο και εύκολο να γίνει μια και με την προσθήκη του κούσταρ (μπορεί …
Βάλσαμο είναι ένα ζεστό ρυζόγαλο. ‘Όχι όμως οποιοδήποτε ρυζόγαλο, όχι από αυτά τα αδιάφορα έτοιμα, αλλά φτιαγμένο με βούτυρο, κρέμα …