Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Αποκαλυπτική συνταγή που εκπλήσσει πολύ-πολύ ευχάριστα με τα αρώματα, την γεύση και την κρεμώδη της υφή. Δεν έχει καμία σημασία …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 …
Ένα risotto έχει τη φήμη ενός δύσκολου πιάτου. Και, πιστέψτε με, έτσι είναι εάν δεν το αντιμετωπίσετε με αγάπη και …
Ένα επιδόρπιο ελαφρύ, μαμαδίστικο, δροσερό από το ψυγείο και εύκολο να γίνει μια και με την προσθήκη του κούσταρ (μπορεί …
Το σημερινό φαγητό έχει χώρα καταγωγής, απ’ όσο γνωρίζω, την αγαπημένη μας Κύπρο. Είναι νηστίσιμο αλλά δεν του λείπει η …
Βάλσαμο είναι ένα ζεστό ρυζόγαλο. ‘Όχι όμως οποιοδήποτε ρυζόγαλο, όχι από αυτά τα αδιάφορα έτοιμα, αλλά φτιαγμένο με βούτυρο, κρέμα …