Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Όταν μαγείρεψα πρώτη φορά αυτό το φαγητό πριν δυο χρόνια περίπου δεν πίστευα το πόσο νόστιμο είναι ! Χορτοφαγικό …
Πιάτο που συναντάμε πολύ συχνά στην Κρήτη, κυρίως στα Χανιά και στα Σφακιά. Το πάντρεμα των μανιταριών με τα κρεμμυδάκια …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Κάθε χρόνο τα ίδια. Να κάνω γεμιστή τη γαλοπούλα φέτος; Μα δε θα κάνεις τη σούπα; Αυτή είναι η απάντηση …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι …
υλικά 500γρ κρεμμύδια (ή μικρά για στιφάδο) 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι μπαχάρι 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 …