Σιγοψημένο μαριναρισμένο αρνίσιο χεράκι με μπαχαρικά, πίτες και τζατζίκι
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Κουνελάκι στη γάστρα με λικέρ μαστίχας ξύδι βαλσάμικο,δεντρολίβανο πιπερια φλωρίνης καροτάκια και μαϊντανό!!
Η βενετσιάνικη παστισάντα όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Και η ιδιαιτερότητα του ξεκινάει, όπως είδαμε, από το κρέας το …
Τέλεια σε εμφάνιση και σε γεύση. 1 κιλό κιμά 3 πιπεριές τρικολόρε 1 ξερό κρεμμύδι 3 φρέσκα κρεμμύδια 1 συσκευασία …
Υλικά συνταγής 500γρ. καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 400γρ. ρεβίθια βρασμένα ή κονσέρβα 400γρ. ντομάτα κονκασέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 …
Τα κολοκυθάκια μπριάμ είναι πολύ οικονομικό, γρήγορο και ταυτόχρονα χορταστικό φαγητό. Σε συνδυασμό με τυρί φέτα στο πιάτο γίνεται ακόμα …
Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι, ακόμα και με μακαρόνια. 1 κιλό μοσχαράκι 3-4 πιπεριές ψιλοκομμένες χρωματιστές της αρεσκείας μας …
υλικά 500γραμμάρια ριγκατόνι 500γραμμάρια μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα 3 φρέσκες ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο λάδι …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
,500 γρ. μακαρόνια σέλινο ή για παστίτσιο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 2 κρεμμύδια 1 σκελ. σκόρδο 2 καρότα …
Το κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια είναι κλασσικό μαμαδίστικο φαγητό . Θυμάμαι η μαμά μου να μας το φτιάχνει Κυριακή μεσημέρι …
Μια υπέροχη σαλάτα με εξωτική γεύση που μας έρχεται από το Μαρόκο! Υλικά: ζάχαρη , κανέλα , καρότα , κύμινο …
Ένα πιάτο που μου έλυσε και λύνει ακόμα τα φοιτητικά μου χέρια στο θέμα “φαγητό”. Στην ουσία είναι ενά πιάτο …