Λαζάνια με κιμά
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. Λίγα μυστικά ακόμα Ιδανικός ζωμός …
Υλικά 8 μερίδες 1 ποτήρι κρασί 500 γρ φασόλια πρεσπών 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 2 κλωνάρια Σέλερι …
Έφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Αυτό το φαγάκι το κάνω συχνά, συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή μεσημέρι.Τρυφερά κομμάτια από μοσχαράκι, κρεμμυδάκια κοκκάρι, πατατούλες baby, καροτάκια, πιπεριές …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Κεφτεδάκια τα αγαπημένα!Κόκκινη σάλτσα κρασιού, υπέροχα αρώματα, θεϊκές γεύσεις και μεγάλη γκάμα συνδυασμών. Νομίζω ότι πρέπει στην σημερινή εισαγωγή να …
Μια συνταγή που την λατρεύω γιατί συνδυάζει πολλά υλικά αλλά γίνεται σχεδόν γρήγορα
Υλικά συνταγής 2½-3 κιλά περίπου κουνέλι 1 κιλό πατάτες baby κομμένες στα 3 2 καρότα κομμένα σε φέτες 2 κρεμμύδια …
Υλικά συνταγής Για τον κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κιμά κοτόπουλο …
ΥΛΙΚΑ3 ΚΣ ελαιόλαδο500 γραμ κιμά κοτόπουλο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 ΣΚ σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ΚΣ πελτέ 1/2 φλ …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό σπάλα από ελάφι κομμένο σε μερίδες 2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6 μεγάλες ντομάτες περασμένες …
Το κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια είναι κλασσικό μαμαδίστικο φαγητό . Θυμάμαι η μαμά μου να μας το φτιάχνει Κυριακή μεσημέρι …
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας. …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …
Αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας!
Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου …
Η γοητεία της απλότητας!!! Εύκολο, απλό, πεντανόστιμο!