Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό! …
Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι) 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 καρότο …
Υλικά συνταγής για τα νιόκι 500γρ. πατάτες 2 λίτρα νερό 500γρ. αλάτι χοντρό 100γρ. αλεύρι τύπου “00” (για πίτσα) για …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό βουβαλίσιο κρέας για μαγειρευτό κομμένο σε μερίδες 250γρ. μανιτάρια λευκά 2 καρότα κομμένα σε ζάρια 500ml …
Το περίφημο πιάτο από την Μπολόνια της Ιταλίας, σε μια χορτοφαγική παραλλαγή του με κιμά σόγιας Fytro!
Υλικά συνταγής 500γρ. ταλιατέλες 2 φλιτζ. φυλλα φρέσκου βασιλικού 200 γρ. χοιρινό λουκάνικο 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 30 γρ. σέλινο …
Αποφάσισα λοιπόν να ανεβάσω την πρώτη μου συνταγή ως νεο μελος της υπέροχης παρέας σας! Απλή κιμαδόπιτα, με λεπτή σιλουέτα! …
Μια ξεχωριστή διαφορετική συνταγή με εντάσεις όπως πικάντικη γλυκύτητα και σπιρτάδα αλλά παράλληλα ελαφριά, δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε!!!
Ένα χειμωνιάτικο φαγάκι, όπως το έκανε η γιαγιά μου.
Ο συνδυασμός των τραγανών (και όχι εντελώς λιωμένων) φρέσκων μπαρμπουνιών, με τις σαρκώδεις και μεστές χάντρες, σε ένα χυλωμένο περιβάλλον …