Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ
www.kitchenstori.es
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Υλικά Σφολιάτα 1 φύλλο Πράσα 4 τεμ Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 4 τεμ κομμένα ροδέλες Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ κομμένο σε …
Μετά από πολλά πειράματα, κατέληξα σε αυτά τα μπιφτεκάκια!!! Η βασική συνταγή είναι απο το βιβλίο της κ. Βέφας Αλεξιάδου. …
4 φύλλα σφολιάτας 350γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 χωριάτικο λουκάνικο 2 καρότα 1 λεπτό πράσο 1 κολοκυθάκι 1 ξερό κρεμμύδι 2-4 …
Υλικά Χειροποίητο φύλλο ή του εμπορίου 6 τεμ ή 10 εμπορίου Για την γέμιση Αγκινάρες 10 τεμ φρέσκιες ή κατεψυγμένες …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …